Wat is dat, Snackbar?

Snackbar is een visueel verhaal

Snackbar is een verhaal over een plek die zich verplaatst. Een plek die zijn eigen karakter heeft, maar niet is wat het lijkt. Er is geen eten te koop,
er wordt vooral gemaakt. Snackbar gaat over de bouwers van frietkotten en de ontwerpers van patatzak printjes. Makers met ideeën die leuk,
mooi en gaaf zijn.

Real life webshop?

Yes! Snackbar is de mobiele kunstwinkel voor mijn werk en de artiesten die te gast zijn bij Snackbar. Een mini galerie van een ontwerper die wil doen waar hij zelf zin in heeft.


In de kraam wordt mijn werk verkocht en soms dat van een andere kunstenaar. Én t.z.t. zal er ook werk te koop zijn op deze site!


Wanneer je de kraam benaderd, lijkt of er eten te koop is.. Eenmaal dichterbij blijkt dat er niets te eten valt. Er zijn wel T-shirts te koop, met illustraties van frikandellen erop! En afdrukken van illustraties en beschilderde objecten te koop. Wie wil er nu geen schilderij van een hamburger!

Secret lab!

Snackbar heeft een geheim lab. Daar worden
alle projecten gemaakt, ook in opdracht.

Meerdere disciplines, één geheel

Vanuit Snackbar worden verschillende disciplines gecombineerd: grafisch ontwerp, schilderkunst, sign-painting, illustratie en decorbouw vormen
één geheel. De snackbar kraam zelf is een tof sign-painting project op zich. En de kraam is een inventief gebouwd decor object. De inhoud van de kraam is mijn vrije werk, een mix van disciplines. En de projecten die in opdracht uitgewerkt worden ook! Er wordt met een mix van disciplines gewerkt.


Werk bekijken

Neem hier een kijkje naar de projecten die
in opdracht zijn uitgevoerd:

zodanig.com

Of neem een kijkje naar de schilderingen van
Daan Visser, de man van het vetste frituurvet:

daan-visser.nl


Nieuwe namen voor dezelfde snacks!

Snackbar heette altijd Studio Zodanig en daarvoor Kleurterreur! Al vanaf 2016 is Zodanig steeds meer Snackbar aan het worden. Zodanig zat in Scheveningen. Daar begon het secret lab van Snackbar. En daar zijn mooie projecten uitgevoerd!

SECRET LAB & REAL LIFE WEBSHOP

MEER WETEN?

FACEBOOK PAGE

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.